Kategorier
Journalistikk Tullball

Jævla bra byline 3

BT-Magasinet tar fargebildebyline i helfigur til neste nivå: Frode Grytten, Linda Eide og de andre lørdagsspaltistene må bakse med et stort skilt med navnet sitt på.

byline234

Linda Eide ser litt ubekvem ut der hun poserer med skiltet sitt, som er utformet for å stå i stil med BT-Magasinets visuelle profil.

byline233

Finn Tokvam mestrer utfordringen bedre, med et litt nonsjalant blikk og en småfrekk plassering av rumpa, lett hvilende på skiltet.

byline235

Frode Grytten viser på sin side litt divatakter. Skal man først ta tidkrevende bylinebilder i studio, er det greit å få en stol å sitte på. Som om ikke det var nok avslapning, kan bylineskiltet også brukes til å hvile trette armer.

byline232

Yvonne Algrøy, derimot, hun kjører rocka bylinestil. Skiltet minner jo litt om en gitar, eller i alle fall en stor banjo med en boblete utvekst på halsen, så da ser det jo tøft ut å spille gitar på skiltet med et lett fårete flir rundt kjeften. «Det er berre å la seg rive med,» skriver hun 2. mai, og det gjorde hun også da bylinebildet ble tatt.

Oppsummert: Jævla bra bylines, Frode, Linda, Yvonne og Finn! Kan jeg få mitt eget bylineskilt?

PS! En fordel med bylines i helfigur, slår det meg, er at vi slipper å se journalister med hendene grafsende rundt i eget ansikt. Det føles neppe naturlig å posere slik når man står oppreist (men Frode kunne ha gjort det sittende på stolen sin). Flere bra bylines her og her.

PPS! Byline-newsflash via P2s Lang Lunsj: «Jeg serverer en nyhet like gjerne: Marie Simonsen kan ikke være med i fredagspanelet i morgen fordi hun skal fotograferes for nye bylinebilder. De nye bildene skal bare vise kroppen fra midjen (?) og opp. Ikke bein og hofter i alle fall og bildene skal også være mindre. (Jeg har fått lov å fortelle dette)»

Av oyvindholen

Father, journalist, author, and journalist in D2/Dagens Næringsliv (www.dn.no).

8 svar på “Jævla bra byline 3”

Lang Lunsj sendes ikke i P2 Holen. Lang Lunsj sendes i Østlandssendingen, i Kringkastingens program 1.
Ellers jævla bra byline!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..