Dårlig år for Weezy

Bare Coldplay solgte flere album enn Lil Wayne i USA i 2008. 2009 har derimot vært preget av fomlete rockeeksperimentering og altfor mange vers fra Camp Weezy.

I denne saken fra 730.no prøver jeg og flere med meg å si noe fornuftig om situasjonen. Morsomt: kort etter fikk jeg mail fra Amazon, med følgende opplysninger. Kommer Rebirth nå?

Dette sa jeg i alle fall:

– Lil Wayne ønsker utvilsomt å gjøre noe nytt og grensesprengende etter Tha Carter-suksessen, men forsøkene har så langt vært preget av hastverk og intellektuell latskap. De fleste rappere som prøver å gjøre rockelåter ender som regel bare opp med å legge døve støyrockgitarer oppå uinspirerte beats – og glemmer at en original idé og en catchy melodi og refreng er langt, langt viktigere. Her har ikke Lil Wayne vært noe unntak, dessverre. I tillegg er det liten tvil om at kvalitetskontrollen fra Camp Weezy har vært heller slapp det siste året. Det er blitt lekket så mange låter, mixtapes og gjestevers på nettet nå, at det smarteste Lil Wayne kan gjøre er å lukke seg inne på mansionen med pappkoppen sin og platene fra denne lista:

Én kommentar

  1. […] Lil Wayne: No Ceilings (mixtape) Etter et fantastisk 2008 gikk det litt i ball for Weezy i 2009, med brysomme dokumentarfilmer, slitsomme rockelåter og mye surr. Rebirth var et varslet […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: