Kategorier
Intervjuer Journalistikk Musikk Tegneserier

Strofa: NM i namedropping

Jeg klarer å namedroppe Alan Moore, Pop Will Eat Itself, Erlend Ropstad, Roy Søbstad og Joe Sacco i et miniintervju med Klassekampen. Mens Eno-redaktør Eirik Kydland namedropper… meg.


I spalta «Strofa» intervjuer Klassekampen ymse aktuelle kulturpersonligheter om en sangstrofe som har spesiell betydning for dem akkurat nå. Jeg ble intervjuet i fredagsavisa, i anledning min Prosa-artikkel om sakprosa i tegneserieform, og benyttet anledningen til en liten hyllest av serieskaperen Alan Moore. Jeg har nemlig ikke noe særlig forhold til Pop Will Eat Itself, men Moore er derimot en av tidenes favoritter på mitt nattbord.

Bonus 1: Eno-redaktør Eirik Kydland gir meg en aldri så liten klapp på skulderen i sitt «strofe»-intervju. Like moro som da jeg ble anmeldt i Natt&Dag. Og dere har vel husket å kjøpe Eno dere også?

Bonus 2: Jeg prøver å tøffe meg i intervju med Faro Journalen. Og de siste platene jeg har kjøpt per i dag? James Ingrams It’s Your Night (1983) og Patrick Hernandez’ Born to be Alive (1979), begge for 10 kroner på Erikshjelpen i Arvika forrige helg. Takk for at du spurte!

Av oyvindholen

Father, journalist, author, and journalist in D2/Dagens Næringsliv (www.dn.no).

Ett svar på “Strofa: NM i namedropping”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..