Drabant i pressen 5

Omtalen av Drabant strømmer på, her er stort intervju med Kingsize, anmeldelse fra BA og intervju med Dagsavisen. Og sistnevnte byr på en aldri så liten verdensnyhet om undertegnedes neste bok, Donald-landet: Hvordan en and i matrosdress formet det moderne Norge. Den kommer etter planen alt til høsten.

Og: Mikael Noguchi og jeg har begynt å planlegge Drabant 2, men ikke hold pusten og vent på at den skal komme ut. Det tar tid å lage tegneserier!

1. Intervju med Dagsavisen. Klikk på bildene for større versjon.

2. Anmeldelse i BA, en smule mer lunken enn BT-jubelen. Les heller denne strålende skryten fra selveste Tommy Sydsæter på Facebook. Å få slike godord fra en av de virkelige gigantene i norsk tegneseriehistorie varmer.

«Ikke rart denne får seksere både her og der! Har nylig fått mitt eksemplar, og lest det. Er meget stolt av min nyere bekjente kollega Øyvind Holen og ikke minst gamle og gode eks-Funcom venn og kollega Mikael Noguchi, og glad på deres vegne.

Ingen har laget bedre, mer interessant, begripelig og poengtert ærlig «sosialrealisme» som tegneserie i Norge før enn denne, etter min mening. Anbefales på det varmeste, til både eks-taggere, hip-hop’ere og alle som har vært tenåringer, anarkister eller vært i opprør mot noe i en eller annen fase av rotløs tilværelse. Hurra og hjemmeseier for gutta som laget boka og Cappelen Damm som satset på dette prosjektet. Et flott stykke grafisk sekvensielt arbeid.»

3. Denne annonsen snubla jeg over på Mediafire.com. Side om side med Patti Smith. Kult!

4. NTB-notis i Varden.

5. NTB-intervju i Oppland Arbeiderblad.

Én kommentar

  1. […] møte bibliotekar Signe Fløystad Aune fra Deichmanske bibliotek Nordtvet/Romsås og forfatter Øyvind Holen. Aune presenterte biblioteket og dets tilbud, samt formidlet noen utvalgte bøker. Holen snakket om […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: