Kategorier
Tegneserier

Andebys mest sexy damer

Trodde du Andeby bare var fylt med mannevonde hespetre, hekser og gamle kjerringer? Ja, det også, men det finnes både babes og classy damer for dem som vet hvor de skal gå. Her er Andebys ti mest sexy damer.

Denne saken sto opprinnelig på trykk i januarnummeret av FHM, men de politisk korrekte pysene hadde fjerna rangeringa min. Les et utdrag fra boka mi, Donald-landet, her.

156253_10151209913682252_1558290180_n

OBS! Dette er ikke ment som den definitive lista, og jeg tar definitivt høyde for at jeg har oversett noen fagre møyer. Se heller på det som et utgangspunkt for videre debatt. Se bilder av damene nederst i saken.

1. Madame Triple-X, alias Cornelia Complottson.
Oh la la! Halle Berry, Grace Jones og Ursula Andress, gå hjem og vogg! Donald hadde ikke en sjanse da han skulle bryne seg på denne beintøffe og übersexy spionessen.

2. Gylne Gulda
GILF alert! Den unge Gylne Gulda var den eneste som klarte å smelte onkel Skrues inntørka hjerte under gullrushet i Yukon, og hun klarte det igjen flerfoldige tiår seinere. Vi skjønner hvorfor.

3. Tingeling
Skjønner ikke hvorfor Peter Pan maser om Wendy, Disneylands egen «playboy bunny» er jo langt heitere. Kanskje litt kortvokst, men Donald burde ha tatt sjansen og ditcha Dolly da han treff denne vidunderfeen.

4. Panchita
Donald har alltid vært svak for latinamerikanske kvinns, men av uforklarlige grunner valgte han å spleise denne vidunderlige skapningen med smukkasen Ronaldo istedenfor å prøve seg selv. Minus: Hun levde på 1800-tallet.

5.
Millicent Gull-Mus
Andebys mest elegante og sofistikerte kvinnfolk, som Mikke brukte for å gjøre sin Minni dødelig sjalu da den troløse musa begynte å date Harry Råttung. Mikkes kusine, og  Andebys mest ettertraktede ungkarsmus. De kaller henne ikke Gull-Mus for ingenting!

6. Magica fra Tryll
En middelhavsskjønnhet med italiensk temperament, en miks av Morticia Addams og Sophia Loren. Minus: Mer interessert i karrieren enn mannebein, og kanskje vel goth i stilen?

7. Snella Andersen
Sexy cowgirl! En and med bein i nebbet, og et godt bevis at de herligste damene ofte befinner seg ute på landet.

8. Dolly Duck
Dolly er ettertrakta og vet å spille sine rivaler opp mot hverandre. Trekkes ned av sosial strebing og konservativ stil, men kan klatre på lista hvis hun oftere kaster sløyfen i håret og kler seg som hippie eller lakk-og-lær-superheltinnen Fantomia.

9. Minni Mus
Er Minni undervurdert? Hun er blitt hakket for treig på sine gamle dager, men på 1920- og 30-tallet var hun hele Andebys «flapper» – ofte sett på ute på by’n. Andebys svar på Lil’ Kim, bitteliten, sexy og frekk i kjeften.

10. Birgitte
Golddigger eller Andebys kåteste and? Vi vet ikke helt hvor vi har onkel Skrues store beundrerinne, men hun bobler over av reinspikka kåtskap og glede. Karen som kaprer henne til slutt får nok kjørt seg!

Klikk på bildet for større versjon.

FHM1

FHM2

Av oyvindholen

Father, journalist, author, and journalist in D2/Dagens Næringsliv (www.dn.no).

2 svar på “Andebys mest sexy damer”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..