Fra finans- til ballebransjen

Finansmegler Anders Selvig gikk lei av at ballene hang og slang.

Anders Selvig (41) hadde 14 år på baken som finansmegler da han bestemte seg for å hoppe av for å satse for fullt boxershorts. Med sine «Comfyballs» mener han å ha skapt den største revolusjonen i boxerbransjen siden Mark Wahlberg stilte med Kate Moss på armen og stramme «boxer trunks» rundt midjen for over 20 år siden.

– Ideen oppsto for tre-fire år siden, da jeg spilte fotball med en kameratgjeng med en ordinær boxertrunk under shortsen. Utstyret slenger da uforholdsmessig mye, noe mange menn har erfart. Jeg tenkte at det måtte være mulig å lage en trunk som holdt utstyret bedre på plass, forteller Selvig.

Etterhvert som prototypene tok form på konens symaskin, ble Selvig fyrt opp av positive tilbakemeldinger fra kamerater som testet produktet. Nyskapningen hans er som følger: Det er sydd inn elastikk mellom front- og sidepartiet, og denne strikken «rammer inn» hele utstyret, slik at trusebrukeren unngår å få ballene inntil lårene. Innrammingen gir både mindre balleklem, «Balls Squeeze Avoidance», og redusert varmeoverføring, «Reduced Heat Transfer», mellom lår og testikler, som det heter på fagspråket.

Selvig mener trusene passer fint til hverdagsbruk, men kanskje spesielt godt til løping, sykling og skigåing. Så har han da også fått med seg skisprintverdensmester Ludvig Jensen som undertøysmodell.

– Litt ironisk er det at Comfyballs bør brukes med forsiktighet ved ballspill og andre kontaktsportsaktiviteter, da ballene er noe mer eksponert enn ved bruk av løstsittende, uformelig undertøy, avslutter han.

Opprinnelig publisert i D2.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: