Kategorier
Hiphop Intervjuer Mat Musikk

OnklP og hamburgere i dagens D2

Sjekk ut dagens D2, der jeg både har skrevet et stort intervju med plate- og konkursaktuelle OnklP og laget coversaken om hamburgere sammen med Anders Kemp.

Bonus på bloggen: Et lite revolverintervju med OnklP, husk å sjekke ut spillelista i Wimp også. Og ikke glem denne klassikeren, som ikke er i Wimp.

Ja, og jeg har rukket å gjøre et lite intervju med tegneserieskaper Håvard S. Johansen også.

P

– Noen kaller deg Norges mest jålete rapper?

– Nei, det kan jo ikke være sant. Jeg er forfengelig, greit, men se på sveisen min. Jeg «badder» hvis jeg ikke finner riktig sko, men jeg er ikke Topp 30 over best kledde norske rappere en gang.

– Hvor mange plasser i Norge har du fått deg en på trynet?

– Oslo, Lillehammer og Ørnes. Men da sier jeg ikke hvor mange ganger jeg har fått meg en på trynet de respektive steder. Jeg har sikkert fått meg en klask her og der også. Stavanger kanskje, Kristiansand! Nei, si alle byene i Norge. Kan hende jeg har delt ut noen også …

– Har du mange mannlige groupies?

Ja, jeg har faen meg mange mannlige groupies. Det er fanboys, folk som digger skitten min. Jeg møter disse i fylla, de kule er de som vil spandere. Jeg prøver å ta meg tid til å være cool med alle, men noen kan bli jævla slitsomme – sånn er det bare. Men det er mange folk som forventer at jeg skal legge ned noen vers, siden alle i dag har utstyr og vil være en rapper. Jeg får helt ville forespørsler, og ingen snakker om spenn. You talk to me, you talk money.

– Hva er ditt forhold til avhengighet?

– Jeg har en tendens til å bli fort glad i ting. Jeg kommer fra den streiteste familien, så det er en weird greie. Men heldigvis er jeg ikke opptatt av gambling, siden jeg er broke nok fra før. Jeg digger å drikke øl, jeg drikker øl hele tiden. Jeg er ikke narkis, jeg tar ikke hard drugs. Jeg går ikke i hasjmarsjen for å si det sånn, men jeg dukker opp på etterfesten!

– Hva synes familien om karrieren?

– De er stolte av meg, men de er foreldrene mine. Mutter’n synes det er dritkult at vi spiller for et utsolgt Rockefeller, men mye verre hvis jeg blir avbildet med en sigg. Det er bare jeg som liker å drekke.

– Har du en selvdestruktiv side?

– Sikkert. Kanskje. Det er ikke noe jeg går inn for, de tingene som har vært lok i mitt liv er bare selvpåførte, men jeg er relativt skandalefri i dag

FOTO: JIMMY LINUS

Av oyvindholen

Father, journalist, author, and journalist in D2/Dagens Næringsliv (www.dn.no).

6 svar på “OnklP og hamburgere i dagens D2”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..