Kategorier
Film Intervjuer Tegneserier Tv

Tegneserie-tv-serier i D2

Glem Game of Thrones, det er The Walking Dead som er den virkelige gamechangeren i amerikansk tv-bransje. Les mer i dagens D2.

Zombie

Den har langt flere seere (tidenes suksess på amerikansk kabel-tv), samt spinoffsuksessen Fear The Walking Dead, som nå vises på HBO Nordic

I tillegg har den åpna dørene på vidt gap for tv-serier basert på andre tegneserier enn superhelter. 22. mai er det premiere på Preacher på AMC i USA, mens Outcast vises av Fox TV i Norge fra 6. juni.

Dette er den tredje tv-serien basert på Robert «Walking Dead» Kirkmans tegneserier, og i tillegg er det over 60 andre tegneseriebaserte serier på skjermen, i produksjon eller under utvikling. Deriblant ytterligere to Kirkman-serier.

Dette kan du lese mer om i dagens D2-sak, som jeg har skrevet sammen med Mari Glans. Det vil si, hun har gjort brorparten av jobben, for hun var så heldig å møte Kirkman og Brian Michael Bendis, hjernen bak Jessica Jones og en rekke andre Marvel-serier, mens jeg bidro med bakkeassistanse hjemme i Oslo.

Av oyvindholen

Father, journalist, author, and journalist in D2/Dagens Næringsliv (www.dn.no).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..