Taco-leksikonet

Det meste du trenger å vite om taco. Etter at du har lest denne så klart.

Samt denne. Og denne.

I Mexico er frasen «echarse un taco» («kaste en taco») blitt synonymt med å spise, og som vi også er i ferd med å lære oss her hjemme: Taco er mer en metode for å skyfle mat inn i munnen på enn en spesifikk rett.

Det er fortsatt mye å lære seg om den hellige treenigheten tortilla, salsasaus og fyll, så da kommer den engelske oversettelsen Mexicos bestselgende tacobok hendig med. Den over 300 sider tykke Tacopedia, som forøvrig også er navnet på en restaurant i Trondheim, er skrevet av Déborah Holtz og Juan Carlos Mena.

Faren er så klart at dette dypdykket i tacoens mysterier gjør deg så kunnskapsrik innen feltet at du aldri mer blir invitert på fredagstaco.

Opprinnelig publisert i D2.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: