Kategorier
Hiphop Intervjuer Musikk R&B

Izabell og Unge Ferrari i D2

Neste generasjon rappere: De er begge født i 1990, blander uredd inn pop og r&b i miksen, gir ut sitt første minialbum i dag og er intervjua av meg.

Les mine saker om Izabell, som slipper Honning og aske, og Unge Ferrari, som gir ut Til mine venner, i dagens D2, og sjekk ut noen videoer under.

Av oyvindholen

Father, journalist, author, and journalist in D2/Dagens Næringsliv (www.dn.no).

3 svar på “Izabell og Unge Ferrari i D2”

[…] Benedicte Izabell Ekeland, rapper og dj. – Sommeren 2012 fikk jeg forespørsel om jeg kunne være dj i forkant av Gabrielles show i Stavanger. Jeg kjente henne bare for «Ring meg» på den tiden, og var skeptisk til uttrykket hennes. Etter mitt sett skulle jeg bare kikke innom konserten hennes, men ble stående og måpe av begeistring. Den dagen fikk jeg en enorm respekt for henne og arbeidet hennes. Hun er en av få som viser at det går an å lage store hits, ikke bare på norsk, men også på dialekt. Da jeg svarte ja til å varme opp for Gabrielle på Rockefeller i høst, tenkte jeg at jeg enten er Norges modigste eller dummeste artist, fordi hun er så rå live og at hennes fans mest sannsynlig forventer shows deretter. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..